sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Tuesday, January 25, 2011

dengki tgk orang dok oversea..


salam satu malaysia... pahpe kan tajuk haku... haku sendiri rase mcm tak boleh blah.. ahhaha... any way,.. berbalik pada tajuk...

aku sgt suke bace n blogwolking kat org2 yg belajar atau pun duduk keje kat oversea.. sgt jeles dan dengki kuase 10.. hahahaha... punya la tinggi angan2 aku....

and aku ad satu mitos lagenda pasal haku yg nk bg tau la.. hahahaha.. ( x de la berape nk lagenda pon... ) coz aku imaginasi tinggi sgt kan sampai satu tahap aku dream yg aku akan lari ke luar negara kalu pas kawin husband aku buat hal... bio die susah cari.. pastu kalu da tau aku kat mana bio pulak susah nk pegi.. kalu dlm mesia senang sgt.. kompom setakt 500-600 nk kuar duit cr aku senang sgt.. tak trill langsung kan kan.. so kalu aku kat oversea... makan2 ribu2... bio die nagis guling2 nak cr duit pujuk aku ( tu kalu laki i nak pujuk.. kalu die buat derk!!! mampos aku sowg2 kat negara org.. kehkehkeh...)


poyo kan aku.... konon2 nak jadi mcm nur amina dlm drama nur kasih bila die lari ke madinah@mekah... mmg tak boleh blah aku ni kan kan.... hahaha.. please la cik suwaibah.. u ingat u se Hot Tizz zakyah ke?? hahaha .. ni la org kate bnyak sgt tgk drama.. hehehehe