sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Monday, March 21, 2011

air tembikai cawan botol spegeti!!.... old village aloq star


haku baru-baru ni makan kat satu kedai yg dipromote oleh kawan haku fit.. aku gi makan sorang pas balik dr umah pakcik aku kat changloon.... terase lapar tapi takde kawan nak teman.. alih2 aku gasakkan jew...... restaurant old village.... so far not so bad... tapi tomyam die kik lagi kat restorant sala... everpun tempat die confartable la... dan sgt sesuai untuk pakwe makwe wat candle light dinner... dgn suasana suram2 tuh.... kowng mesti tnye.. x de nyamuk ke?? hahaha.. jap jap aku pk... pas balik makan x de lak ase gatal2 kat badan kaki aku so mean no nyamuk la kankan... =)

tak de yg so special from this restaurant.... just die dok tepi sungai... so nmpak la cantik..... but ada satu bende je yg menarik minat haku dan tak pernah aku rasai sebelum ni... iaitu.....

minum air just buah tembikai dalam botol ala2 botol preago yg orang makan spegeti tuh....!!!! siyes haku teruja.. hahaha... tak tau la ade ke tak kat restorant lain... mungkin ade aku je tak habis jelajah restoran dan kedai makn kat malaysia ni.. hehehe...

harge?? ala... standart la kalu makan kedai ala2 thai ni.... teke-teke la sendiri... hehehe

bahan bukti aku tak tipu.... macam botol preago kan kankan.???

2 comments:

~ diyana nordin ~ said...

bgus la kdai tuh gune brg2 terpakai.. klu nasi die hidang dlm ape? tempurung klape? haha

Azueriena Norash said...

cawan nie banyak jugak dah kedai yg pakai...kat ipoh station...di Puchong nie...kat village vie bangi...kat william ss2 pjaya pun ader..trend skrg kottt...hehehe

salam kenal2...jommm singgah vlog akakkk...kiter makan meatballs kat ikea nakkk....