sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Thursday, May 21, 2009

mase bergosip mkn test n seangkatan...

Photobucket

huhuhu.. masee da belalu.. hampir 3 minggu shot sem belalu... rase mcm heaven je.. hahaha xde org.. klas plak sikit plak tu.. tu yang aku suke tu...

pagi td.. bgun2 pagi.. leps tu dlm kul 9 gi test engineering mate.. sejam je testnyer.. pastu kitorg lepak kat staffbuck.. hehehe.. seperti biase.. eating n gossiping time... blek je bilik yg aku tumpang.. aka bilik si noody @nor diyana nordin hehehe.. aku tgk cter korea plak.. one mum three dad.. nk gle aku tgk ngn si noody ni.. sampai tetido kepenatan tgk movie bersiri ni... hehehe

habis dah sesi tgk cter korea.. ptg plak... its pasar mlm time.. hehehe.. sanggup tu aku x balik umah mkcik aku sebb nk pegi pasr mlm ni.. hehehe.. rindu aku pada pasr mlm mmg x dapt dibendung lagi.. hehehe... mcm biase la bli mknan hnyer untuk membazir.. emm.. x pela.. mlm ni aku x nk tido nk mkn je... cadang esok nk angkat barang tumpang bilik noody certain barang... huhuhu.. rase pnjang plak shot sem ni...

emm... ape yg aku mau buat lagi ek sepnjang aku wat shot sem ni.. ader sape2 bleh bagi cadangn x??

2 comments:

mas said...

bes x cite korea yg ko tengok tu...??..pas2 la kat aku..hehehhe

anak_hamja said...

ko x de lagi ek cter ni?? boleh je.. actually tu CD akunyer.. nnti aku bg.. ble kau mau??