sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Monday, April 12, 2010

buat degree ni penat mcm ne die buat pHd??

alhamdulillah.... akhirnya berakhir la PSM satu haku yg sume dok takut sgt ni.. bukn pe. takut nak present je pun.. katenye takut dihentam.... huhu.. ad yg kuar nangis.. ad yg kuar ketawa2.. ad gak yg kuar masam mncuka... x kurg jugak yg jerit2 mcm owg gile... huhuhu... ase mcm terlepas azab kot pas abis present.. asenye jawab final lg bngus kot dr nak presnt.. ye la kan.. klu final x to jawab wat diam atas kusi suwde... tp klu present.. selagi ko x jawab selagi tuh ko x dibanarkan duduk.. ngarut la ko kan citu sowg2 samapi para panel ko puas ati.. x de talian hayat k... klu ko mampus ko mampus la sowg2.. huhuhu.... dapat panel baik x pe la.. die bg sokongn moral.. suh btulkn pe yg x btul.. dapat yg kurg baik dalam kate agak nakal2 manje.. die soal ko samapi die sendiri da x de soalan... x de mkne nye mase yg ditetapkan tuh.. konon2 mase Q&A 7 mint.. aku cek td ad yg nk sampi 15 minit.. same lame ngn die present.. seram lol..


huhu.. cm2 aku kabaran yg aku dgr pas kuar dr present td.. seram bulu tengkuk.. ad yg awal2 lg die da ckp.. i x lepas u untuk PSM 2!!! oh my GOD... alhamdulillah kalam tuh x de kuar dr panel aku.. just she said awak kne specific sikit objektif awak.. its's too general.. tu je komennye.. yg lain2 tuh die komen aku iyekan je.. actually ble da present kite sendiri akn tetibe jd blur2 ase da tahu tp tetibe x tahu. mcm ne nk kate aku pun x tahu. hahahaha... layankan je la gambo aksi2 kitowg tgh nak present ni.. hehehe...


ni saat blom nak present g ni.. tu yg senyum2

aku intan ngn akak.. aku ngn intan SV dr Zul.. akak plak SV ngn En. Syukur.. pesan SV aku.. awak kne konfident.. yakin diri sikit...pastu awak senyum kalu x leh jawab.. hehehehe


ni time mule2 nk present.. nmpak x muke aku ngn SV aku.. besar2 saje aku letak.. hahaha.. nk jd pembakar semangat.. yoo oo je haku ni.. hahaha

si pika sempat jugak nk show off time aku prsent.. hahaha aku yg dok present dok cuak je.. hahaha


yeah... purple lady.. tak jnji k.. turun2 je sume pakat pakai purple... maybe ad ong kot!!! hahaha.. dr kiri anakhamja, fara, piza, n pika... paling mncabar adalh panel pija ngn fara.. hoever its going fine.. alhamdulillah.. 

ee.. tepikir haku.. mcm ne owg yg keje dok sambung sampi pHd tuh?? nk muntah hijau haku ngn yg degree ni... nasihat aku klu kowg ase nk jd kaye kan senar x yah la wat degree ni.. penat perah otak lg penat dr perah kudrat bdn kite.. hehehe.. tp kowg amik la kursus yg bawak kowg ke arah kekayaan tuh... (ish de ke patut nasiht mcm ni??? hehehe).. so anakhamja ad ati ke nak sambung master pasni?? // hohoho.. buat mase ni hati kukate.. TIDAKKKKK!!!!.. x to la kan mase depan cane.. hiihihi...

huhuhu... akhirnya pas present haku balik ke bilik dan aku tido ngn lenanya.. x to la upe aku tido mcm ne.. tp ase penat sgt time tuh... ase x nak bngun2... huhuhu... mmg sungguh kurang sopan aku ni.. hahaha...

nasib la En. MH coz im urs..
hehehehe... trime je le... 


2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini kah present yg baby aku saket2 tue...
hehehehe...

miss jue said...

congratulation dah lps PSM1... PSM2 menanti anda. all d best. aku sedang bertarung dgn PSM2. sangat2 tension!!
tapi percaya Allah sentiasa ada..

wish me luck. aku present 12mei nanti. sgt takut kena hentam sbb result nthpe2nth.