sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Monday, May 3, 2010

aku peminat shahir.. so jngn nak kutuk haku!!

wahh.. aku nak wat entry pasal penyayi AF8 yg haku minat.. shahir... x payah kowang bising asal aku minat ke mamat ni.. walaupun haku tahu die pun x tahu yg aku minat die.. tapi lantak la... yg penting jiwe haku sentap sgt sbb die da tekuar... marah saye!!.. hahaha.. sammpok gle.. aku ngn roomate haku sowg fahana bagai nk gle berebut si shahir ni.. hahaha... poyo dan mmg poyo.. kate roomate aku si nabihah plak si shahir ni roomate ngn bf die si nu'man time die kat UIA... huhu... ni yg wat aku lg minat... hahaha... so pasni sape2 yg x minat shahir jngn kutuk2 haku.. suke hati aku nk minat sape... astro please la AFUNDI MASUK SHAHIR.. saye da x semngt nk tgk diari sbb shahir da x de.. die da la ske wat lawak sengal... hensem plak tuh... gugur jantung gadis2... huhu.. 


klu kowg kate x hensem lantak la.. yg penting shahir tetap best

walaupun shahir hensem EN.MH tetap yg pling hensem.. hahah..
 (of course kne puji pkwe sendiri kan... ) because im

3 comments:

udez said...

aku minat shahir gak!huhu..

merentas horizon said...

ada la tu hikmahnya..
mungkin klu terus kt dalam terus hanyut.. mana tau Allah nk pelihara iman dia..
who knows.. Allah knows better much than us..

-->xpernah tgk dairi, tp minat shahir smnjak tgk beliau di konsert saujana ketika di UM dlu..

anak_hamja said...

merentas horizon: mybe yup... tapi sgt suke pada nya.. x to la.. mcm cinte pandang petama (ayat ni akan dikate oleh sume gadis2 histeria diluar sane temasuk aku!!)

udez: yeaahhh!! kite ad citarasa yg same..