sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Friday, August 6, 2010

omak.. zack nak jadi otroman please......

hahahah.. bebalik kepada tajuk.. just nak share kesampokan classmate haku ZACK tapi mmg konfrim bukan boyfren haku apatah lagi adik beradik haku jauh sekali kembar pakwe aku.. hehehe... mungkin sedare sesame muslim je le.. ni gambo yang aku cilok hasil seni YAN kawan haku ... time ekspidisi underdog ke bukit panorama yg aku story lu ... korg tgk la kesampokan mamat Zack ni... mcm ne awek ko iaitu kawan haku gak melayan die ni... hehehe... jom kite layan...


berangan nak jadi ultaman... menyelamat semut2 kat atas bukit dr harimau yang dtang.. yeah.. jom selamatkan semut!!

lihat la tubuhku. sungguh ringan kan.. sampai boleh ampong pakai sebelah tgan... haku boleh.. kau anak hamja bole?? kompom x boleh.. hahah 

 ini name kaedah menyeksikan diri bertujuan untuk menakut-nakutkan musuh yang hadir.. yeahhh... 

bile dah menang so mase nk betape tambah kembali tenage.. hehehe....








tak lame kemudiannn.....











ha bang!! wat pe lagi tuh... x reti2 nak balik ?? nak amik anak2 kucing dari nursery lagi... pastu abg nak semayang dhuha jomaat gi... dah dah.. jom balik... nak angkat kain di jemuran... hari da nk ujan ni.... (dlm hati zack... "ee pompuan ni.. x paham ke aku nak jadi air bender plak pasni... td baru otroman... hisshhh..." ye le yang kite polang!!"








kau jgan nak buat gitu k MR. MH.. i sepak jgak kang bontot u.. hahaha..

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm2...
;)

zaza said...

hehehe.. kelakar la pulak tgk kerenah mamat tu... ;)

anak_hamja said...

senje: ko sure da leh wat mcm tuh kan kan..

anak_hamja said...

zaza: die mmg mcm tuh.. gile... hahaha