sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Sunday, October 24, 2010

carlo rino ECM kuantan... i looooiiikkkeee....

bahaya-bahaya... i got a new interest... bukan nak pasang ramai BF hokeh.. tapi ase nk beli handbags... hatoiii... simptom2 owg nk bekerja da mule da... mcm ne ni.. haku baru plan mau simpan duit lol...

semalam haku jalan dekat mall... pastu kaki ase gatai je nak masuk carlo rino kuantan... sumpah haku suke masuk carlo rino ECM kuantan.. pekerja so friendly to me... walaupun kite taknk beli they still hormat dan layan kite.. haku berape kali gak le melekat dan terbeli brg2 kat carlo ni... bukan mcm "sembonia" dekat ECM kuantan nih.. sngguh haku meluat mak lodeh le masuk situ.. poyo gile pekerja.. pndang mcm haku x de wet je nak beli... hellooo... sembonia ECM kuantan please la ajar pekerja u supaya be smile n not pndang2 org mcm sengkek sgt.. even i m student... i also have money k... da nak ribu kot haku spend my money beli kat carlo.. mane doknye.. 2 purse je haku da spend about 500... belom haku tambah kasut2 haku yg jenis mcm2 sejak haku belom ad membership sampai la haku ad kad ahli.. dekat sembonia?? elekkkkkk.... "0" teloq hayam... sebb haku meluat kat pekerje die... huhuh

buat mase ni haku da beli purse dua set kat carlo... dan kasut doksah lah ckp berapa ketoi.. design mcm2 haku beli.. sampai rabak la haku pakai.. seng cter puas ati aku beli.....

bebalik pada kisah haku tadi.. haku jalan2 la masuk tgk carlo ECM ni... then tetibe terpandang satu handbag color merah.... sumpah untuk haku cantik.. simple.. tapi nampak exclusive... design mcm channel.. tapi jename carlo rino.. style kan... huhuhu... ada 2 color kat c tu.. satu color putih cream satu lagi merah biji saga... die punye tali hndbag die ad lilit2 mcm besi gitu.. mmg class... harge RM400++... Ya tuhan ku... mmg haku akan beli la sebijik bile haku da keje nanti... sumpah haku sgt psiko ngn handbg ni....

excited sgt kat handbg ni.. langsung lupe nak snap this handbag pic... haku search2 kat google pon x kuar gi... ikut kate penjual tuh.. its a new arrival.. baru sampai.. full leather...

aaaaahhhhhhhhhhhh... tak tahannnyee......

aku call En.MH cter pasal handbag tuh (sesi luah perasaan je pon)..... tp die da bunyi2 ketatkan sore.... "syg nak beli?? eemmmmmmmm.. beli la...." hahahaha pnjangkan emmm die... kihkihkihkih....

aku tak dibayar untuk promote... tapi haku mmg suke brand carlo rino ni...

ni la ompompuan.. hehehe..

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ermmmmmm xikhlas tue...

anak_hamja said...

hahaha.... bukan nak suh kuar wet die pong.. hahaha

miss jue said...

sue, go for it!! aku pun boleh rambang mata kalau lalu kedai2 jual handbag... kalau citer kt Mr XY nanti dia kata asyik beli handbag je... hahaha.. tapi aku tak la beli handbag harga ratus2 cam ko. tapi aku beli dapat harga murah time SALE. yeaaayyy! aku memang suka menjana ekonomi time SALE.. =p

anak_hamja said...

haku mmg da terase nak go for it pun.. tapi memndangkan haku nk praktikal.. bejegil lak mate makpak haku tau haku ikat perut sbb nk beli handbg berautus tuh.. hahaha.. yg purse kasut segala bagai pun mak haku da ehemehem...hehehe.. aku da la tak amik loan... syg aku kat lemak2 aku ni tak makan sbb beli handbang... tapi bes kan tgk handbag branded 2 ni.. hehehe.. i lov it!!