sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Tuesday, October 26, 2010

i like to play.. play wat!!??

dok depan laptop ase sakit je pale hotak haku... tambah plak ble nak start ayat mengarut untuk Final year projek haku... mule la ase nak muntah... loya penin segala bagai.... (kalau ko cakap ko pemalas je kan senag.. kikikiki) dari jauh kepandangan si dia melambai2 memaggil2 sambil menggoda haku dengan pakaian bewarna merah yang bisa menaikkan nafsu haku..... emmm...... adoi mmg katil haku ni wat haku ase bahagia sekali... boleh pusing2... golek2 atas katil hahaha.. sambil tuh layan main soduku.. hehehee... aku da mule balik perangai soduku haku.....

yeaahhhhh.. i like to play soduku on my bed... buruk bona perangai ko kan suwaibah.. sambil dok isi tempat kosong dlm soduku tuh x de sah kalu ko tak golek2 atas katil konon menggunakan ruang yg ada la... udoh mcm ulor kekenyangan tapi nak main jugak... hahaha .. kowg paham ke haku mencarut hape ni?? tak paham ek?? sian... sila la skroll kebawah... di entry kali ni x de yg lucah jauh sekali yg bemanpaat yg haku letak... just tensen je... esok haku de dua test weyh!!!!!!!!!! menci sgt... FYP chapter 4 ngn 5 tak siap gi.. da habis kepala lutut tau perah ni.. (da ko perah pale lutut sbb tuh la tak dapat.... hatttoooiii.... ni susah ckp ngn owg bijop!!..)


aku saje je letak title tuh... sound like so notty kan kan.. hakhakhak.... kowg tak suke hek?? hado haku kisah??????
kikiki..
.

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku bace tulisan nieh pon saket kepala...
hehehe...

karipapsayur said...

good luck ye!

anak_hamja said...

senje: hahaha...

miss Qas: thank u..