sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Wednesday, February 17, 2010

baiti kulaanku.. hehehe

wah.. rase lame je tak wat pe pe entry.. maklumla sejak balik ke kg halaman ni.. aku balik hari jumaat petang 11 hb.. pastu lepak kat umah mkcik aku kat kuantan 2 hari.. ahad baru aku balik ke taiping.. tapi lepak plak kat umah atok aku kat bagan serai 2 hari.. hari rabu baru la aku mnjejakkan kaki ke umah ayah aku.. hehehe

sepanjang aku kat umah atok aku.. aku buat renion kecil kecilan besame rakan ku aka kulaanku si baiti bt adli.. (betul ke tu name bapak ko?? heheh)... seronok sgt jumpe rakan lame sejak SPM pastu yak penah2 dah bersua muke.. ni baru je dapat jumpe.. rase bes sgt.. baiti lak sekarang tgh belajar dlm course ape entah.. tapi yg aku paham ble grade klu keje ngn kerajaan akan mnjawat jawatn sebagai pegawai pemulihan perubatan.. huhu.. bagus2 baiti.. teruskan usaha anda..

tp mmg bes jumpe die.. mmg masih same seperti dahulu.. here i potrait our picture.. hehehe...

 
siap gi memancing lagi.. hehehe(ayah baiti yg senarnye dapat ikan ni.. haahha.. aku tgk jew)

 
ni la baiti.. heehe.. same2 bulatkan.. hahaha

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bujur la..
hehehehe...

aie said...

y..aq rase bulatan muke kew..diameter lagi besar kowt..her3..*larikan diri sebelom kene hambat penyapu ngn kew!!!..har3

anak_hamja said...

senja: ko ad pape ke komen aku sebegitu?? nk mintak tolong pape ke?? hehehe.. aku sentiase sedia mmbantu..


aie: wah kamu aie.. mmg pengakuan jujur dan berani mati ala2 kamikaze tentera jepun.. hah.. ko ingat zaman sekarg pakai penyapu ke bro.. sekrg da ade vacum la.. aku sedut je ko.. pastu letak dlm botol.. pastu buang dlm laut.. ko tunggu la sampai ad bidadari sorga yg selamtkan ko.. =P

yong said...

wah..bestnye dpt jmpe baiti..aku pon rndu gak kt die..asl la kg korg sume blah2 utare je..

miss jue said...

woit sue...baiti blh je ko jmp... aku ble ko nk jmp ni. 27hb feb ni kenduri kawin umah aku. dtg arrr...

anak_hamja said...

yong: hehehe... mmg beh sgt2.. pasni mmg rncg nk wat aktiviti lg.. tp tu pon kbtulan jer...


jue: hehehe.. da ko setiap kli aku plan ad je halnye...