sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Wednesday, November 24, 2010

nak sugar daddy pehlisssssssss!!!


yoyoyoyo... hehehe.. pehlisssss... aku perlukan seseorg untuk.... untuk ape??? itu yg kowg nak tau kan kan kan... yes!!! untuk jadi sugar daddy haku... wahhh.. ahkak sentap u.... sebb haku sgt le kesampokan.. kehkehkeh.. sila paham hokeh tujuan disini untuk jdi sugar daddy.. tapi bukan untuk geli2 u.... hahahaha... untukkkkkkkkkkkkkkkkk...

jengjengjeng..................

*

*
*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*


*
*
*


*
*
*
*
*


*
*
*
*


*
*
*
*


*
*
*
*
*
*



*
*
*
*
*
*


*
*
*
*


*
*
*
*


*
*
*

belikan aku...
inilah handbag yg haku sampok sowg2 mengidam mcm owg menngandung 12 bulan tak kuor2.. hahaha.. tiap kali lalu kedai carlo aku ushar.. aleh2 aku tgkap gambo ni nk wat inspirasi.. ahahaha.. (inspirasi konon... kentut la.. )


santik kan kan kan... mungkin solusi gambar ni tak santik sgt.. for girl2 sekian watcha keh!! utk kowg boys nk gift kat girlprend boleh la roger2 carlo rino tgk gak... sumpah lawo.. yg aku nmpk ad caler merah hitam cream(putih).... owg pompuan ni bukan nye kire.. kalu bukan taste die pun.. kalu da ko bli branded2 harge makdatuk bukan tahap student tak ke die senyum sampai telinge tahap dewa... kehkehkeh.. especially pompuan yg tak sedar diri mcm anakhamja ni..hahaha


kenape tak suh ?? die sibuk!!! hahaha

untuk tau kisah disebalik handbag ni sila klik disini

4 comments:

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

ish ish.. nak beli hangbag pun nak pki sugardaddy

heheh gurau jek.. kumpul duit sure leh dpt

anak_hamja said...

mizi: hahahha.. tu lah pasal.. bukan pe kalu student tak sehsuai u nak bli handbag mahal2 gini.. tuh name x sedar diri,.. hehehe.. sbb tuh perlu sugar daddyy.. hehehehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bg lak org tue ambik pic kan..
kalau aku dah halau dah....

anak_hamja said...

la.. standard la.. haku pelanggan setia kot... lagipun selalu la owg pompuan amik gamba kat butik2 jual handbag ni.... pastu baru beli... kalau halau komferm la aku bgtau manager teratas... x de yg rugi kot... as nye aku da promote secare tak langsung...