sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Monday, January 25, 2010

calculator ku sayang

huhuh.. bebalik pada tajuk entri.. hari ni da dua kali calculator ku jatuh ditangga di waktu yg same..huhuhu.. dan die majuk ngn aku... kejadian belaku jam 1.50 ptg.. sebelum aku ke kelas rainforced concrete.. cuak gle aku.. trus hilang mood aku... rase nk marah nk ngamuk sume ad la... kecut perut pun same.. mane la tahu ad kuiz ke ap ke.. kan da kes naya tuh.... nasib sume tuh x belaku... alhamdulillah....


dan entri kali ni aku nk cakap kat calculator aku niyh bahawa, aku sgt syg kat ko calculator same mcm aku syg kat pakwe aku.. hahaha... sbb nye klu ko x de.. make aku x mungkin bejaye dapt diploma hari tu dan bejaye sambung ke degree hari ni... aku tahu ko kuat mcm aku... biar dihempas ombak dan badai (cececece) masih gak kuat sabar dan tahan... so calculator ku sayng.. ko jngn la wat perangai tau.. terutama time aku nk exam2 nanti... hehehe.. sesungguhnya aku sgt mencintaimu CALCULATOR ku...

saat ni aku da blur2 da calculatou aku niyh.. jadi mac giver dan alhamdulillah da ok dah... YESS.. x melayang wet aku nk beli baru... hahaha.. x de lah.. actually aku syg calculator ni sbb dia bnyak memori.. n yg penting ia wet bapak aku.. dan aku harus hargai pemberian parent aku.. hehe.. so mood aku da stable same gak ngn temperature badan aku.. cume batuk je x surut2 gi.. x pe xpe.. tuhan nk kurangkan dosa kecik aku tuh... alhamdulillah...

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko kelam kabut sgt la tue...
ape daaa...

yong said...

aku nye kalkulator ilang ari 2.so aku terpakse beli kalkulator baru..sedih2

anak_hamja said...

senja: hehehe.. x de la kelangkabut sgt pun.. mungkin Allah da takdirkan dia jatuh.. huuh

yong: emm.. aku paham persaan kamu itu.. sbb aku pun hampr jadi mcm tu... tp yg patah tumbuh.. hilang boleh ganti.. tapi dlm nak kne ganti.. duit pun melayang sekali.. wewewewe... hihihi.. jngn mara ya... nanti hilang muda...

yong said...

eh2..time kasih la cakap aku mude..huhu..

anak_hamja said...

yong: hihihi...