sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Monday, January 11, 2010

yuna ku menang.. yeaah.....

huhu.. semgat je aku.. kan kan.. x de la minat sgt hiburan2 niyh.. heheh (ye ke??) tapi amik tau gak la perkembgn semase.. emm... aku puas hati ngn kemenagan niyh.. yg penting yuna menang walaupun dapat no 2.. aku da espect da die boleh menag tp no berape x sure.. tapi ok gak dapat no 2.. klu dapat no 1 aku rase ramai yg akan komen.. mklumla la.. masyarakat x bekenan sgt ngn lagu indie2 ni.. tambah plak golongn veteran niyh.. banyak komennye.. kiter yg mude2 niyh suke la.. so kire ok la kan dapt no 2.. satu percubaan yg baik bg yuna.. bakal lawyer tu!! mane bakat bakal engineer plak.. hehehe...

aku mmg ske lagu pergi tuh.. aku mmg da letak pun lagu tuh kat blog aku awal tahun td.. tapi x lame sbb lg tu ad masalh.. tu yg aku tukar tylor swift tuh.. aq da agak da lagu tu yg menang.. sbb die mmg sentimental gle.. aku mmg ske lirik die.. tapi aku actually lgi ske version english.. tp same je kan.. huhu..

faizal tahir no komen.. hahaha.. aku minat gak die.. tp semlm aku x berape ske lagu bencinta tuh.. so bg aku tu rezeki die.. so x nak komen lebih2.. tp suspek la kat bro niyh.. betongkat pun dapat no 3.. klu x no berape x tau la..

vokal mmg milik black...!!! aku mmg minat kat sore die.. tyme die kat mentor pun aku agak follow la.. actually aku ske style mas idayu.. hehehe.. x menyesal mas idayu pilih black jadi mentor die.. mmg bebaloi.. vocal mantap beb..

budak sekolah yg ramai mmg telah membuatkan aku terpaku melihat persembahan aizat untuk lagu kau dan aku.. klu perasan la.. klu letak kanak2 yg happy kat show selalu mesti ad attractive n selalu boleh meng la pesembahan niyh.. tgk lu.. CT pun penah letak kanak2.. mawi pun same.. rase nye diorg pun mnag pesembahan tebaik gak.. n kali ni aizat buat pecubaab yg kanak2 ni pun bejaye.. so aku rase teori aku niyh ad kebenaran la.. artis yg nk betanding juara lagu tahun depan cube tgk.. hehehe.. waa.. mcm melodi pulak aku niyh..

k.. da pnjang aku ngarut niyh.. da mcm wartawan hiburan aku.. kakaka.. k.. enjoy da pic k..



mmg ensem la aizat skunk.. sore pun meletup!!


yuna mmg besh!! nasib application aku amik law x bejaye.. takat engineering je.. hahaha.. klu x.. kamu la idolaku.. kikiki...



mereka2 yg bejaye.. tahniah!!!

____________________________________________________________________________________

kredit to..
gua.com.my


7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kesian tgk faizal...
ape² pon ko memang hebat la...

miszedaisy said...

lei le wat partime jd wartawan hiburan...hahahaha
suke yuna eh?ak suke sore black..nseb bek die dpt vokal t'baek tau~

anak_hamja said...

aku pulak yg hebat?? asal pulak bubu diyana??

anak_hamja said...

ida aq mmg lompat semut ble tgk blackk menang.. hehehe

anak_hamja said...

ida aq mmg lompat semut ble tgk blackk menang.. hehehe

Aizwan Ali said...

patutnya ESTRANGED yg menang!!! bukan aizat.. haiiiiiiiiihhh.... KECIWAAAA..

anak_hamja said...

hehe.. rilex la aizwan ali.. adat petandingn la.. ad menang ad kalah.. estrenged da bgus.. just x cukup bes untuk mlm tuh.. pape pun yuna ku ttp bawak balik hadiah.. so sweet.. heheh