sila tinggalkan blog anda, saya akan melawat kembali!!

Pages

Wednesday, July 21, 2010

ini ap?? cube teke??

kalau anda sume bijaksane serta bestari... juga sgt pandai dlam melihat juge merase.. cube anda sume yg cerdik belake teke teki tekuk ini gamba ap?? jeng jeng jeng.. haaaa... hehehehe... susah nk jumpe owg letak gamba mende eksotik mcm ni.. hehehe.. ini aku snap exclusive time haku pulang cuti semester ari tuh..

teke teke.. ini ap.. hehehe

6 comments:

Miss Q said...

ya Allah.. ni la yang haku sibuk teringin sgt nk makan! Dalam dia kelapa putih kan?? Apa namanya?? Rindu..rindu.. rinduu..... Mana lg ada jual ek? Mintak resepi!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

putu piring...
;)

anak_hamja said...

Miss Q: hehehe.. dah agak dah... ni name putu je kalu dekat tempat saye.. dijual panas2.. haah dalam die kelape putih.. mcm putu piring tapi die lg lembut..
resepi? alamak kene pegi pasar malam balik la mintak kat pakcik tuh.. lain kali saye tnye kan k.. hehehe

anak_hamja said...

senje: ko memg pemakan sejati lah..(mungkin sekrg tidak lg.. hehehe) btul 90%.. hahaha

mrs edaisy said...

ak suke weh mkn bende ni..a'a mkn pns2 sdp..mmg byk kt pasa mlm..

anak_hamja said...

mrs. eda: betul tu eda.. tapi kat pahang ni susah nak jumpe tau... kat perak je bnyak owg jual.. hehehe